3.jpg
Myra-Snekkerverksted-(33-of-61).jpg
Myra-Snekkerverksted-(31-of-61).jpg
3.jpg

Dette er Myra Snekkerverksted


SCROLL DOWN

Dette er Myra Snekkerverksted


Til høyre

Harry Werner Larsen

DAGLIG LEDER

myra@slevik.no, telefon 93695638
Harry er grunnlegger, eier og daglig leder i Myra Snekkerverksted og har lang erfaring i trevarebransjen. Han startet som maskinsnekker hos Slevik Trevarefabrikk som 15-åring i 1973 og grunnla senere Myra Snekkerverksted i Øyenkilen. Harry er perfeksjonist og lidenskapelig opptatt av møbler og treverk.
 

 

Til venstre

Tom Mathisen

MASKINSNEKKER OG MONTØR

Tom er veteran i Myra Snekkerverksted og i bransjen. Han var tidligere kollega av Harry på Slevik Trevarefabrikk og ble ansatt ved Myra i 2004. Tom er en trollmann med dører og vinduer, restaurering av gammelt og produksjon av nytt. Forøvrig er han Myras ordensmann med ansvar for drift og vedlikehold.

I midten

Ole kristian Olseng

lærling

Ole er den yngste på Myra snekkerverksted med sine 34 år. Han har tidligere jobbet med alt fra slakting til grafittifjerning før han fant ut hva han ville bli når han ble "voksen". Han ville skape ting med hendene sine, og få brukt sin kreativitet. Han begynte her som lærling i september 2016, og han er i dag den som styrer cnc'en blant annet. Hvis han trenger å koble av litt kan det være at man observerer han på skateboard ved ulike skateparker.

 

Myra-Snekkerverksted-(33-of-61).jpg

Disse arbeider vi med


Disse arbeider vi med


Vi innser at vi ikke kan være gode på alt i Myra Snekkerverksted. Derfor samarbeider vi godt med aktører på flere felt.
Noen er spesielt gode kunder og oppdragsgivere, andre er underleverandører eller sparringspartnere.

 
Myra-Snekkerverksted-(31-of-61).jpg

Historien


Det begynte i en garasje i Øyenkilen i 1986

Historien


Det begynte i en garasje i Øyenkilen i 1986

Myra Snekkerverksted ble startet av Harry Werner Larsen i 1986. Da hadde Harry arbeidet som maskinsnekker ved Slevik Trevarefabrikk siden han var 15 år.

Bedriften startet som et enkeltmannsforetak i garasjen til Harry i Øyenkilen, og i 2004 ble Tom Mathisen hyret inn som maskinsnekker og montør for å ta unna økende arbeidsmengde.

Siden den gang har bedriften endret organisasjonsform til aksjeselskap og overtatt lokalene til Slevik Trevarefabrikk etter at produksjonen der ble lagt ned.

I dag er Myra fire ansatte og driver virksomhet som er tro mot Harrys filosofi fra starten av: Et allsidig snekkerverksted med fokus på skreddersydde kvalitetsinnredninger og designmøbler.